Diensten.

Bij renovlies behang verwijderen bieden wij verschillende verwijderdiensten. Ontdek onze diensten en prijzen per vierkante meter. Vraag een offerte aan!

Renovlies verwijderen

Voor het verwijderen van renovlies hebben wij nu een mooie aanbieding. Vanaf 6 euro per vierkante meter maken wij je muren weer behangvrij. Uiteraard zonder schade!

Renovlies plakken

Onze specialiteit ligt op het naadloos behangen met renovlies. Dit doen wij dan ook al meer dan 20 jaar! Bekijk onze reviews om een goed beeld te hebben over ons werk

Muren schuren

Soms luk behang eraf halen niet volledig. De enige oplossing is dan de muren schuren. Dit zorgt ervoor dat ook alle behangresten weg zijn. Dit doen wij vanaf €4 per m2.

Renovlies behang verwijderen en plakken?

We zijn gespecialiseerd in het verwijderen en opnieuw aanbrengen van behang. Dit is wat wij dagelijks doen bij renovatiewoningen. Gemiddeld doen wij 500 woningen per jaar en hier krijgen wij geweldige reviews op.

Muren behangklaar maken

Natuurlijk hebben wij een goedkope stucadoor! Deze kan alle muren die niet strak zijn meteen egaal maken. Dit doen wij al vanaf €14 per m2.

100% Strak Afgewerkte Muren

Bouwsector Nederland heeft 20+ jaar ervaring in de bouw. We durven dan ook met zekerheid te zeggen dat wij de hoogste afwerking hebben. Buiten onze hoogwaardige materialen, zijn ook onze behangverwijderaars echte vakmannen.

Volg de handigste tips over nieuwbouw van Advies Nederland. Daar vind je alle komende projecten! Daarnaast hebben ze mooie aanbiedingen voor het interieur.

Je woning behangvrij laten maken? Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Scroll naar boven