Over ons.

Het team van www.renovliesbehangverwijderen.nl is onderdeel van Bouwsector Nederland. De brancheorganisatie meer dan 100 eigen vakmannen!

Renovlies Specialist

Dit zijn de beste renovlies behangers van Nederland. Ook ons team werkt met hun producten. Ze verkopen renovlies behang en alle benodigde materialen. Denk bijvoorbeeld aan de lijm.

Laagste Prijs

Dit zijn de gemiddelde renovlies kosten bij behangbedrijven. Daar zul je zien dat wij een stuk lager liggen. Dit komt omdat wij groot inkopen! Wil je ook gebruik maken van onze actie? Contact ons.

Enkele Teamleden

Geert van Renovlies Behang Verwijderen. Hij kan je behang eraf halen zonder schade.

Geert Hendrik

Directeur

De visie van Bouwsector Nederland komt van Geert vandaan. Hij zorgt dat alle doelen worden behaald en dat het voor iedereen duidelijk is welke kant we op gaan.

Luis van Renovlies Behang Verwijderen. De behangverwijderaar van ons team.

Luis Hendriques

Voorman - manager

Of het nou gaat om renovlies, vliesbehang, glasvliesbehang of glasvezelbehang, Luis kan het allemaal. Hij is de gene die verantwoordelijk is voor het eindresultaat.

Sander van Renovlies Behang Verwijderen. De specialist in behangvrije muren.

Sander Evertsen

Klantenservice manager

De beste keuze die we hebben gemaakt is het zoeken van een virtual assistant. Sander is een enorme aanwinst voor ons team en runt al jaren onze binnendienst.

Ontvang een Gratis Offerte!

Wil je de prijs weten voor het verwijderen van renovlies behang? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte bij ons aan. Deze ontvang je dan binnen 24 uur.
Scroll naar boven